Планирането на сватбата е невероятно преживяване, но и малко стресиращо. Има обаче едно събитие, което трябва да Ви накара, като булка да се отпуснете и да му се насладите напълно – моминското парти. Моминското парти е Вашата вечер и на никой друг. Добре е да има някаква тема и въпреки, че кумата играе голяма роля, то последната дума е Ваша. Ето и първата идея за тема на моминското парти – СПА.

  • Резервирайте СПА център за половин ден, ако бюджета Ви го позволява. Друг вариант е да си направите домашно СПА парти.
  • Ако си направите домашно парти, осигурете лакове за нокти, ванички (легени), соли. Достатъчно е да си направите маникюр и да си потопите краката в соли.
  • За подарък на гостите от моминското парти използвайте разични СПА продукти – лакове, соли, ароматизатори и пр.
  • Не забравяйте за храната – нека да е на хапки, лесна за ядене. Включете и СПА елементи – като червило на кексчетата.
  • Използвайте именно такива СПА продукти и елементи и в декорацията на помещението – вази пълни със соли, вместо цветя и др.

 

Снимки: Pinterest

За автора

Силвия Петкова

Здравейте, аз съм Силвия и съм създател на блога Един Прекрасен Ден. Това е място, вдъхновено от красотата на българската сватба. Освен с много идеи и практични съвети искам да Ви вдъхновя и с много реални сватби състояли се в България. Всеки заслужава да има един прекрасен ден изпълнен с много любов!

Прочетете също

Коментари

Напишете коментар

Съгласявам се с условията за ползване на уеб сайт