Теодора и Румен ни разказват подробности около тяхната сватба, състояла се на 18.07.2015 в гр. Стара Загора.

Как се запознахте с Вашия годеник?

Всичко започна от наш общ приятел, който още преди да се запознаем беше убеден, че ние сме един за друг.  В последствие се запознахме и решихме, че не е прав ???? Все пак, след време, започнахме да излизаме често и най-накрая нещата се получиха от самосебе си….. и така вече шест години сме заедно и с всяка изминала година се обичаме все повече.

Кой е най-добрият момент от Вашата сватба?

Когато си в центъра на събитията и знаеш, че това е твоят ден,  се опитваш да се насладиш максимално на всичко, за което си положил толкова много усилия. Имаше много незабравими моменти, които се запечатват в съзнанието ти и оставят един хубав спомен.

Какво Ви вдъхновяваше докато планирахте сватбата си? От къде черпихте идеи?

Предполагам, че всяка жена има идея в главата си, каква точно сватба иска. След това идва моментът, в който трябва да реализираш идеите си. И ако искаш една по-различна сватба, най-трудния момент е да намериш хора, които да мислят като теб и да и да имат желание да направят нещо по-нетрадиционно. Основните ми източници на вдъхновение бяха различни блогове и сайтове, в който прекарвах една доста голяма част от времето си.

Включихте ли български традиционни ритуали и обичаи в сватбата си? Какви?

Да! И двамата бяхме единодушни, че сватбата трябва да си мине по всички обичаи. Имахме и взимане на булката, чупене на пита, надиграване на кумовете…

Коя песен изпрахте за първия сватбен танц?

John Legend – All of me

Вашия съвет към тези, които сега организират сватбата си?

Това е вашият ден – не се влияйте от мнението на други хора, направете го такъв, какъвто винаги сте искали да бъде!
Знайте, че колкото и добра да е организацията, винаги има неща, които не можете да предвидите. Те не могат да бъдат променени и не бива да развалят деня ви.

Коя беше най-изморителната или изнервяща част от планирането на сватбата Ви?

Голяма част от нещата, като малките подаръчета за гостите, поканите, подаръците за шаферките и т.н  си ги правихме ние. В началото бяхме доста ентусиазирани, но количеството, което трябваше да направим, малко ни изтормози. Тук е моментът, в който трябва да благодаря за страхотната помощ на семейството и кумата ми, които не отказаха на нито една моя молба. ❤️

Кой беше най-добрият съвет, който получихте като булка?

Най-добрият съвет, който получихме беше от нашите фотографи, а именно да си направим следсватбена фотосесия. Наистина в деня на сватбата времето за снимки е силно ограничено, а и мислиш за много странични неща и нещата не се получават така, както си се надявал.

Къде прекарахте медения месец?

Меденият ни месец беше на остров Закинтос. Едно незабравимо преживяване, което избрахме да споделим с нашите кумове. Искахме да е една пълноценна почивка, изпълнена с невероятни гледки и страхотни плажове, тъй като 2015 за всички нас беше една година, изпълнена с много хубави емоции. Меденият ни месец беше един перфектен завършек на това незабравимо лято.


ПОДИЗПЪЛНИТЕЛИ

Комплекс “Тера Груп” гр. Стара Загора
Сватбена агенция –  www.ivetparty.com
Сватбен фотограф – www.vimastudio.com – голямо БЛАГОДАРЯ за страхотните снимки на  Алекс и Антон
Сватбено видеозаснемане –  Боян Байчев – Видеозаснемане Infocus, гр. Велико Търново
Сватбена торта – Катя Попова
Фризьор – Екатерина Малешкова – Jean d’Arcel Bulgaria
ГримьорМариана Илчева

Сватбени покани Цветно СИ – Поканите за гостите си ги правихме сами, но за тези на най-близките ни хора се доверихме на нея. Направи ни страхотни покани, които накараха близките ни да се почувстват наистина специални.  Поканите с момиченцето и шапката с очилата бяха за шаферите и шаферките, а останалите за семейството.


СВАТБЕНА ИДЕЯ № 1 – ГОЛЕМИ ХАРТИЕНИ ЦВЕТЯ

Вместо стандартните букети, изберете за шаферките си хартиени такива. Особенно красива са единичните, големи цветя. Придават индивидуалност на сватбата и акцент към визията на дамите.

Copyright © VimaStudio. All rights reserved! (www.vimastudio.com)

Copyright © VimaStudio. All rights reserved! (www.vimastudio.com)

Copyright © VimaStudio. All rights reserved! (www.vimastudio.com)

Copyright © VimaStudio. All rights reserved! (www.vimastudio.com)


 

СВАТБЕНА ИДЕЯ № 2 – САЛФЕТКИ СЪС СТИЛ

Copyright © VimaStudio. All rights reserved! (www.vimastudio.com)

Copyright © VimaStudio. All rights reserved! (www.vimastudio.com)

Вместо едноцветни хартиени салфетки на сватбения банкет, подберете оригинални салфетки, в стила на сватбата.

За автора

Силвия Петкова

Здравейте, аз съм Силвия и съм създател на блога Един Прекрасен Ден. Това е място, вдъхновено от красотата на българската сватба. Освен с много идеи и практични съвети искам да Ви вдъхновя и с много реални сватби състояли се в България. Всеки заслужава да има един прекрасен ден изпълнен с много любов!

Прочетете също

Коментари

Напишете коментар

Съгласявам се с условията за ползване на уеб сайт